-
LUNCH 21.05-25.05.18
od poniedziałku do piątku w godz. 12-16
3 dania - 26 zł, 2 dania - 22 zł
Dania lunchowe zmieniamy co tydzień
-
Poniedziałek
Krem z malinowych pomidorów
Polędwiczka wieprzowa w bekonie z szparagami, młody ziemniakami i sosem demi glace
Grillowaną cukinią z tapenadą z suszonych pomidorów
Trata śliwkowa
-
Wtorek
Zupa warzywna z kalafiorem i koprem
Pierogi z kaczką i musem jabłkowym
Nowalijki smażone w emulsji rozmarynowej z garnitą z malinową
Lody dynia z chilli z musem czekoladowym
-
Środa
Krem z białych szparag
Udko kurze z musem z młodej marchwi i groszkiem cukrowym
Rizotto szapragowe
Smoothie arbuzowo-limonkowe
-
Czwartek
Zupa szpinakowa z lanym ciastem
Żeberka wieprzowe z młodymi ziemniakami, koprem i colesławem
Panierowany kalafior, humus z czarnej soczewicy i krem pietruszkowy
Racuchy z gęstą śmietaną
-
Piątek
Chłodnik ogórkowy z zielonego pieprzu
Penne z kalmarem i nowalijkami
Leczo warzywne z tatarem z cukinii i serem grana padano.
Ryżowy przysmak z wiśniami i cynamonem