Wiosenne menu


Wiosenne menu

Wiosenne menu wystartowało!

Znajdziesz w nim niesamowite dania skomponowane z sezonowych warzyw i owoców. Szef Kuchni Mateusz Malinowski wraz z całą ekipą naszych kucharzy stworzyli szereg nowości kulinarnych, które są istną sztuką na talerzu, które zachwycą Twoje podniebienie…

Będzie to okazja, by skosztować takich dań kuchni polskiej jak gicz jagnięca z sezonowymi warzywami w emulsji orzechowej, pastrami z policzka wołowego z kremowymi kopytkami i warzywami w emulsji rozmarynowej, filet kaczy z puree pietruszkowym i pieczonym jabłkiem czy stek z polędwicy wołowej z truflowym sercem i warzywami wędzonymi w maśle. Nasze sezonowe inspiracje sprawdzą się idealnie na lunch z przyjaciółmi czy też rodzinną kolacje.

Zapraszamy na polskie jedzenie w samym sercu miasta!

Sprawdź menu